Elkezdtek a virágok előbújni a földből, színesedik végre a világ, a Nap is egyre többet süt. Mindenkinek több ereje van arra is, hogy alkosson. Szóval ha már itt vagy, alkoss te is egy szép szatén virágot. Ha esküvőt tervezel mindenképp készíts ilyen virágokat, de ha lányaid vannak, akkor is itt a helyed, ugyanis ezt a virágot rá tudod rakni, hajpántra, szoknyára, cipőre, táskára, ruhára. És hidd el hogy zseniálisan fog kinézni az összkép. Az elkészítése sem bonyolult, sőt az egyszerű kategóriába sorolható, hiszen nem kell imákat mormolni rá, hogy pont úgy nézzen ki, mint nekem a videóban. Szóval vigyáz kész strat induljon az alkotás.

A következőket kell beszerezned az elkészítéshez:

- szatén szalag

- gyertya vagy öngyújtó (a gyertyát ajánlom ugyanis az öngyújtótól tuti kézgörcsöt fogsz kapni)

- néhány strassz (én ezeket mindig tömkelegével veszem, kapok is érte, de mindig jól jönnek diszítéshez)

A virág elkészítése mutatom, hogyan csináltam:

És akkor most néhány szóban, hátha a videóban lehagytam valamit, vagy nincs kedved megnézni:

1. Szalagot ugyan akkora nagyságú darabokra hajtogatot, majd virágszirom formájúra vágod.

2. A virágszirmokból két méretet készítesz.

3. Megperzseled a szatén szalag szélt, hogy ne foszlódjon, majd pedig a láng segítségével pöndöríted, hogy térfomrát kapjon a virágszirom. Itt vigyáznod kell, mert a láng könnyen deformálja a szatén szalagot, így éppen hogy csak a láng fölé kell tartanod.

4. Összevarsz 6 darab szirmot, összehúzod őket kör formában, majd megcsinálod a másik méretű szirmokkal is, amelyből szintén 6 db szirommal dolgozol.

5. Egymásra ragasztod a szirmokat, majd a virág közepébe beleragasztod a strassz köveket.

És ezzel kész is vagy, nem is volt olyan nehéz, mostmár csak a sorozatgyártáshoz kell hozáfognod, mert ha valamit, akkor ezt biztosan sorozatgyártásban fogod készíteni.

Ne feledd kövess, hogy még több ötletet tudjak eljuttatni hozzád.